Πολιτική
Τρίτη, 09 Ιουλίου 2002 09:24

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται σήμερα στη δυτική Ελλάδα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες και θα σημειωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται σήμερα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου τις πρωινές ώρες.

Για αύριο Τετάρτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό στα βόρεια να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.