Αθλητικά
Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 19:15

Σούπερ Λίγκα: Ατυχος ο Πλατανιάς, έμεινε στην ισοπαλία με Κέρκυρα

Ο Πλατανιάς δεν κατόρθωσε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή που διατήρησε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Κέρκυρα, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 (41΄ Ουντότζι - 79΄ πέναλτι Μπάρκογλου) στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορμητικά, όπως άλλωστε συνηθίζουν στην έδρα τους, προκειμένου να επιβάλλουν το ρυθμό τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέβηκε για να παίξει άμυνα. Στο 15΄ ο Μαραγκουδάκης βγήκε στην «πλάτη» της άμυνας αλλά πλάσαρε άστοχα, στο 29΄ ο Κάλαϊζιτς ανάγκασε με σουτ εκτός περιοχής τον Αναστασόπουλο σε δύσκολη απόκρουση και στο 36΄ ο Αναστασάκος, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα χέρια του Αναστασόπουλου. Τελικώς η συντριπτική υπεροχή του Πλατανιά καρποφόρησε στο 41ο λεπτό, όταν ο Μαραγκουδάκης σούταρε στο δεξί δοκάρι των «Φαιάκων», για να κάνει το 1-0 ο Ουντότζι στην επαναφορά της μπάλας.

Στην επανάληψη, η Κέρκυρα αποφάσισε να αφήσει το... «ταμπούρι», αφού πλέον δεν είχε να χάσει τίποτα. Στο 49΄ ο Λεόν εκτέλεσε φάουλ και έβγαλε τον Αγρτίτη μόνο στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν κατόρθωσε να ισοφαρίσει. Τα σουτ των Μαραγκουδάκη (63΄) και Ουκάρ (66΄) έφυγαν ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70΄ ο Ουντότζι (από ασίστ του Αναστασάκου) βγήκε απέναντι στον Αναστασόπουλο, ο οποίος απέκρουσε. Αντί για το 2-0, όμως, έγινε το 1-1 με πέναλτι του Μπάρκογλου στο 79΄, το οποίο καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Αργυρόπουλου στον Γιάντση. Ο Πλατανιάς είχε πάντως στο 87΄ τη μεγάλη στιγμή του για το τρίποντο, αλλά η κεφαλιά του Γιακουμάκη έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Αναστασόπουλου και επέτρεψε στους «Φαίακες» να παραμείνουν αήττητοι για πέμπτη συνεχή αγωνιστική.