Πολιτική
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2002 09:09

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από 19 έως 35 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Ειδικότερα για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.