Αθλητικά
Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2012 13:04

Ευρωλίγκα: Για ένα νέο ξεκίνημα στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός

Την τρίτη νίκη του στην Ευρωλίγκα θα διεκδικήσει απόψε ο Ολυμπιακός, που φιλοξενείται στην Ιταλία από την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν στην Ιταλία με νέο πρόσωπο στη σύνθεσή τους τον Αμερικανό σέντερ Τζος Πάουελ, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζόι Ντόρσεϊ και αναμένεται να λάβει λίγο χρόνο συμμετοχής από τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναλόγως και της εξέλιξης του αγώνα.

Ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι αρκετά υψηλός για τον Ολυμπιακό, όχι τόσο λόγω της δυναμικότητας του ασταθούς αντιπάλου τους όσο κυρίως από το κακό πρόσωπο που εμφανίζει φέτος η πειραϊκή ομάδα στην Ευρώπη.

Απέναντι στους συμπαίκτες του «παλιόφιλου» Γιάννη Μπουρούση και του Αντώνη Φώτση τα λάθη, η ανοργανωσιά και το συχνό εφετινό «μπλακ άουτ» απαγορεύονται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η ήττα θα μοιάζει αναπόφευκτη. Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο, που επίσης στοχεύει να είναι στην πρώτη τριάδα του ομίλου μετά την ολοκλήρωσή του, μετρά επίσης δύο νίκες. Το ζήτημα είναι αν θα της το επιτρέψει ο Ολυμπιακός, που θα ήθελε η αποψινή νύχτα να αποτελέσει την πραγματική εφετινή ευρωπαϊκή εκκίνησή του.