Πολιτική
Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2002 09:01

Πρόγνωση καιρού

Σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν και στις πιο ορεινές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και τοπικά μέτριοι με μικρή ενίσχυση τη νύχτα στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 20 έως 37 βαθμούς και στα νησιά από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι έως ισχυροί και πρόσκαιρα στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.