Αθλητικά
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 21:47

Μπάσκετ: Παραιτήθηκε ο Παπανικολάου, τον στηρίζουν οι αθλητές

Ο Δημήτρης Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Ηλυσιακού, μετά τη συντριβή της ομάδας από τον Παναθηναϊκό με 101-49.

«Κάποιοι άνθρωποι επίτηδες δεν βοηθούν την ομάδα. Η δικαιολογία "Παπανικολάου" τελείωσε. Τετέλεσται! Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που από την έναρξη της προετοιμασίας δίνουν ό,τι έχουν, καθώς επίσης και τον πρόεδρο Γαμπιεράκη για τη βοήθειά του. Η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσόκ και αυτό κάνω με την παραίτησή μου», δήλωσε ο Παπανικολάου και συνέχισε: «Ας αναλάβουν τώρα και οι άλλοι τις δικές τους. Χθες το βράδυ με ενημέρωσε ο πρόεδρος πως οι φίλοι του Ηλυσιακού στο ποδόσφαιρο τού ζήτησαν αποχωρήσω από την ομάδα για να πάει καλύτερα. Αυτό το διάστημα που έμεινα στην Α1 σας απασχόλησα πάρα πολύ. Τσακώθηκα με πολύ κόσμο. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, που αγωνιζόμουν είχα μάθει να έχω καθαρό το κούτελο».

Λίγη ώρα αργότερα οι αθλητές του συλλόγου των Ιλισίων συντάχθηκαν με τον προπονητή τους, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν και στην οποία αναφέρουν: «Όλοι οι παίκτες του Ηλυσιακού, ξεκαθαρίζουμε πως είμαστε στο πλευρό του προπονητή μας, Δημήτρη Παπανικολάου, αναγνωρίζοντας τον τεράστιο αγώνα που καταβάλλει παρά τον πόλεμο που δέχεται. Ζητάμε από τον πρόεδρο κ. Γαμπιεράκη, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα ότι βρίσκεται πλάι μας, να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παραμείνει ο Δημήτρης Παπανικολάου στην ομάδα και ταυτόχρονα να προχωρήσει στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε από εδώ και πέρα να μας επιτραπεί να δουλεύουμε χωρίς "τρικλοποδιές", προκειμένου ο Ηλυσιακός να πετύχει τους στόχους του».