Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012 17:37

Μπάσκετ: «Χαιρέτησε» τον Ηλυσιακό ο Παπανικολάου

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται πλέον ο Ηλυσιακός, καθώς σήμερα ο Δημήτρης Παπανικολάου ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία είναι οριστική.

Παρά την ανακοίνωση στήριξης από τους αθλητές και τη μη αποδοχή της παραίτησης από τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη, ο Παπανικολάου αποχαιρέτησε σήμερα την ομάδα των Ιλισίων με την ακόλουθη δήλωση:

«Μέχρι σήμερα δεν τοποθετήθηκα, καθώς λάμβανα από τα παιδιά ανησυχητικά μηνύματα για το άμεσο μέλλον της ομάδας, οπότε ήθελα να μιλήσω μαζί τους από κοντά και να τους προπονήσω για μία τελευταία φορά και να τους εξηγήσω κάποια πράγματα. Σήμερα τους ξεκαθάρισα ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και πως οι επαγγελματίες αθλητές είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, με όποιον προπονητή επιλέξει η διοίκηση... Έπειτα από επιθυμία του προέδρου κ. Γαμπιεράκη, ο άμεσος συνεργάτης μου, κ. Παναγιωτόπουλος, που είναι εξαιρετικός προπονητής και άνθρωπος, θα προπονήσει και θα κοουτσάρει την ομάδα μέχρι το ματς με την Ελευσίνα, γνωρίζοντας το ρόστερ καλύτερα από τον καθένα...».