Πολιτιστικά
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012 11:14

Επικοί τίτλοι τέλους για το Λυκόφως

Με τη μία και μοναδική επιλογή αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας κλείνει μια μεγάλη, φανταστική και απόκοσμη ιστορία αγάπης.

Με τη μία και μοναδική επιλογή αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας κλείνει μια μεγάλη, φανταστική και απόκοσμη ιστορία αγάπης.

«Χαραυγή - μέρος 2»

Ο υπερφυσικός έρωτας του Έντουαρντ και της Μπέλα φτάνει στο αποκορύφωμά του με το τελευταίο κεφάλαιο της αγαπημένης σειράς ταινιών φαντασίας «Twilight», που βασίστηκε στα μπεστ σέλερ βιβλία της Στέφανι Μέγερ και εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο, αφού κάθε ταινία προκαλούσε όλο και μεγαλύτερη αίσθηση.

Όπως και στο πρώτο μέρος της «Χαραυγής», τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο - βραβευμένος με Όσκαρ- σεναριογράφος και σκηνοθέτης Μπιλ Κόντον, για να ολοκληρώσει την εξερεύνηση στα πιο ώριμα θέματα του γάμου και της οικογένειας, αλλά και στο πού θα έφτανε κάποιος, προκειμένου να προστατέψει αυτούς που αγαπά.

Στους βασικούς ρόλους επιστρέφουν, φυσικά, οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στιούαρτ, Τέιλορ Λότνερ, Ντακότα Φάνινγκ και Μάικλ Σιν, ενώ το καστ συμπληρώνουν οι Λι Πέις, Πίτερ Φατσινέλι, Μπίλι Μπερκ, Άσλι Γκριν, Μάγκι Γκρέις, Νίκι Ριντ, Κέλαν Λουτζ και Μακένζι Φόι.

Στο επικό πέμπτο και τελευταίο κεφάλαιο, η Μπέλα μετατρέπεται σε κυρίαρχο του παιχνιδιού, καθώς οι καινούριες της δυνάμεις τη συνεπαίρνουν.

Ως βρικόλακας, πλέον, και μητέρα της πανέμορφης «αθάνατης κόρης» της, Ρενέσμι, γνωρίζει νέες συγκλονιστικές εμπειρίες. Όμως, η άφιξη αυτού του ξεχωριστού παιδιού πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων που απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα.