Κοινωνία
Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012 19:18

ΑΔΕΔΥ: Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης

Να παρέμβει άμεσα προκειμένου να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες για τον προπηλακισμό του γερμανού πρόξενου στη Θεσσαλονίκη καλεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ.

Να παρέμβει άμεσα προκειμένου να απελευθερωθούν οι συλληφθέντες για τον προπηλακισμό του γερμανού πρόξενου στη Θεσσαλονίκη http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2253349 καλεί την κυβέρνηση η ΑΔΕΔΥ.

Σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τις συλλήψεις αυτές σπεύδει «να τρομοκρατήσει εφ’ ενός τους εργαζόμενους που προσπαθούν να επιβιώσουν προστατεύοντας τα δικαιώματα τους και αφ’ ετέρου να δείξει στην κ. Μέρκελ πόσο καλά την υπηρετεί και θα προστατέψει κάθε επιθυμίας της, ακόμα και σε βάρος στης Ελλάδας και των Ελλήνων.

Τονίζει παράλληλα ότι θα αγωνιστεί «με κάθε τρόπο» για την υπεράσπιση εργασιακών και δημοκρατικών δικαιωμάτων που, όπως αναφέρει, «παραβιάζονται κατάφορα από την Τρόικα και την τρικομματική κυβέρνηση».

«Ας γνωρίζουν ότι οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται και θα συνεχίσουν μαζί με τους Έλληνες πολίτες, τον αγώνα της ελεύθερης και δημοκρατικής Ελλάδας, για να κρατήσει ακέραια ο Ελληνικός λαός τα δικαιώματά του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.