Πολιτική
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2002 09:01

Πρόγνωση καιρού

Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που σταδιακά στα βορειοδυτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στο νότιο Αιγαίο βορειοδυτικοί, μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Ελλάδα από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 41 και πιθανώς κατά τόπους 42 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 26 έως 41 βαθμούς Κελσίου, αλλά στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 39 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί, μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κατά 4 με 6 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά και βόρεια και κατά 2 με 3 βαθμούς στην υπόλοιπη χώρα.