Πολιτική
Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2002 09:03

Πρόγνωση καιρού

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδας από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 23 έως 38 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα από 24 έως 39 βαθμούς Κελσίου με σταδιακή πτώση από το απόγευμα.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο κατά διαστήματα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουνα πό δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 26 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στη δυτική Στερεά και στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, ασθενείς και στα πελάγη μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.