Αθλητικά
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 15:11

Ο Ντελ Πιέρο ζητεί συμπαράσταση από τους φίλους της Σίδνεϊ

«Φίλαθλοι, βάλτε κι εσείς ένα χέρι. Χρειαζόμαστε μια ώθηση»: η έκκληση ανήκει στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και ο Ιταλός μεσοεπιθετικός την απηύθυνε στους «πιστούς» της Σίδνεϊ FC, λόγω της κρίσης που σοβεί στην αυστραλέζικη ομάδα.

Με έξι ήττες σε οκτώ αγώνες, ο σύλλογος στον οποίο ανήκει ο 39χρονος άσος βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, με απολογισμό έξι βαθμών και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, καθώς έχει δεχθεί 22 γκολ. Οι συνεχείς ήττες έγιναν τέσσερις και μεταξύ των διαδοχικών «νοκ άουτ» ήρθε η παραίτηση του (πρώην, πλέον) προπονητή, Ίαν Κρουκ. Πλέον, η «λύτρωση» περνάει από τον προσεχή εντός έδρας αγώνα εναντίον της Μέλμπουρν Χαρτ.

«Ξεκίνησε μια εβδομάδα προπονήσεων πιο σημαντική από εκείνες που προηγήθηκαν», δήλωσε ο Ντελ Πιέρο μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του. «Η σημασία των όσων κάνουμε κάθε μέρα, από εδώ και πέρα, και το γεγονός ότι πράγματι διανύουμε μια δύσκολη περίοδο μας υποχρεώνει να αποδείξουμε ότι θέλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Ζώντας ημέρα με ημέρα τα αποδυτήρια, ξέρω ότι εδώ υπάρχει η επιθυμία και η αποφασιστικότητα για να αντιστραφεί η κατάσταση».