Αθλητικά
Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 18:38

Βίλας-Μπόας: «Δύσκολος αγώνας»

Δύσκολο χαρακτήρισε τον αυριανό αγώνα της Τότεναμ με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας, Αντρέ Βίλας-Μπόας, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τους «πράσινους».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ελληνική ομάδα. Θέλουμε να έχουμε μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στην έδρα μας και ο κόσμος μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι αυτής. Έχουμε δύσκολο έργο και θα προσεγγίσουμε τον αγώνα με νοοτροπία νικητή, με στόχο να κερδίσουμε,» υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός της Τότεναμ, ο οποίος ρωτήθηκε για τον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. «Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε δύσκολες συνθήκες. Υπήρχε ζέστη και υγρασία. Ήταν ένα τεστ για μας και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μείνει στο παιχνίδι και να πάρει ένα βαθμό,» απάντησε.

Τους ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας εκπροσώπησε ο Κάιλ Γουόκερ. Ο 22χρονος αμυντικός των «πετεινών» παραδέχθηκε ότι «έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας», ταυτόχρονα όμως δήλωσε «αισιόδοξος, αφού νομίζω ότι έχουμε όλα τα φόντα για να πάρουμε τη νίκη. Έχοντας και τον κόσμο μαζί μας, θα προσφέρουμε θέαμα στους οπαδούς μας. Ελπίζω πως θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θέλω να την κατακτήσω. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια με την Τότεναμ».