Αθλητικά
Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 11:56

Μπάσκετ: Τέλος για φέτος

Το... «κυρίως πιάτο» της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 θα σερβιριστεί σήμερα, με τη διεξαγωγή των πέντε αναμετρήσεων που απομένουν και οι θα είναι οι τελευταίες για το 2012.

Στο ΣΕΦ, ο πρωτοπόρος και μοναδικός αήττητος στη διοργάνωση Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό και αναμένεται να συνεχίσει εύκολα το σερί του, απέναντι στην πιο αδύναμη έως τώρα ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας Πατρών θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο με στόχο την τρίτη συνεχή νίκη, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό απέναντι στους πολύ δυνατούς «κυανέρυθρους».

Αμφίρροπη αναμένεται η «μάχη» ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και τον ΑΓΟ Ρεθύμνου, με τους δύο συλλόγους να έχουν από 14 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Καβάλα, στην έδρα που πέρυσι είχε ηττηθεί και έχασε το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς των πλέι οφ. Τέλος, το Περιστέρι θα φιλοξενήσει στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι τον Κολοσσό Ρόδου.

Το πρόγραμμα: Ολυμπιακός-Ηλυσιακός (13:00), Περιστέρι-Κολοσσός Ρόδου (15:45), Ίκαρος Καλλιθέας-ΑΓΟ Ρεθύμνου (16:00), Καβάλα-Παναθηναϊκός (17:00), Απόλλων Πατρών-Πανιώνιος (19:00).