Αθλητικά
Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012 00:41

Παράγοντες της Παναχαϊκής «φωτογραφίζει» για τα επεισόδια ο Ολυμπιακός

Τους παράγοντες της Παναχαϊκής θεωρούν ηθικούς αυτουργούς για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό οι άνθρωποι της πειραϊκής ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου αντί του Λεονάρντο Ζαρντίμ παρέστη ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος καταφέρθηκε εναντίον των υπευθύνων της αχαϊκής ομάδας. «Είναι ντροπή αυτά που συνέβησαν στο γήπεδο. Αλλιώς ήξερα την Παναχαϊκή και άλλα είδα να γίνονται εδώ. Ογδόντα φορές έγινε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα κατά της αστυνομικής διεύθυνσης, επειδή έβαλε στην εξέδρα τους φίλους του Ολυμπιακού. Πυροδοτήθηκε η ατμόσφαιρα με αυτή την τακτική. Πρέπει οι αρχές να βρουν ποιος είναι ο αυτουργός για όσα έγιναν απόψε στο γήπεδο», δήλωσε με νόημα ο κ. Θεοδωρίδης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Γιώργος Κούτσης, έκανε μια σύντομη δήλωση, στην οποία προσπάθησε έμμεσα να δικαιολογήσει καταστάσεις, αφήνοντας αιχμές κατά της διαιτησίας. «Θα παρακαλέσω να δείξουν όλες οι κάμερες τις επίμαχες φάσεις για να καταλάβει ο κόσμος τι έγινε», είπε και αποχώρησε.

Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Δημητρόπουλος αναφέρει «οριστική διακοπή» στο φύλλο αγώνα, με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να κινδυνεύει άμεσα τόσο με αφαίρεση βαθμών, όσο και με τιμωρία της έδρας της.