Αθλητικά
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 15:40

Ευρωλίγκα: «Αλλη Κάχα» περιμένει αύριο ο Μπαρτζώκας

Ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι συγκριτικά με τις δύο αναμετρήσεις στην πρώτη φάση της διοργάνωσης περιμένουν αύριο στον Ολυμπιακό, απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Top 16 από την Ισπανία, αλλά όπως υπογράμμισαν στο σάιτ της Ευρωλίγκας οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Γιώργος Πρίντεζης, πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα.

«Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει ψυχολογία σε σχέση με όταν παίξαμε ενάμιση μήνα πριν. Αυτό μπορείς να το δεις από τα αποτελέσματά της στην ισπανική λίγκα, αλλά και από το γεγονός ότι κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να προκριθεί» υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Τα στατιστικά των παικτών είναι πολύ ανεβασμένα τον τελευταίο μήνα και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους είναι σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Παράλληλα, έχει προσθέσει στον ρόστερ έναν ποιοτικό παίκτη, τον Ομάρ Κουκ. Αυτή τη στιγμή έχει τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ, όπως όλες οι ομάδες. Δεν μας ξεγελάει το ότι τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο της πρώτης φάσης», επισήμανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Από την πλευρά του, ο Πρίντεζης επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να λησμονήσει γρήγορα τις δύο αναμετρήσεις που προηγήθηκαν απέναντι στους Βάσκους, καθώς θα έχει δύσκολο έργο. «Είναι περιττό να πω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο που προηγήθηκαν στη πρώτη φάση. Η Κάχα είναι μια διαφορετική ομάδα και θα αλλάξει περισσότερο με την προσθήκη του Κουκ», τόνισε ο διεθνής φόργουορντ.