Αθλητικά
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012 18:38

Δεν βιάζεται να αφήσει τη Βραζιλία ο Νεϊμάρ

Απρόθυμος να πάρει την απόφαση για το «μεγάλο άλμα» στην καριέρα του εμφανίζεται ο Νεϊμάρ, σύμφωνα τουλάχιστον με τις δηλώσεις του ιδίου στα ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη στο «στόχαστρο» κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι. Μάλιστα, στην Αγγλία φημολογείται έντονα ότι την περασμένη εβδομάδα ο τεχνικός διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ταξίδεψε στη «χώρα του καφέ» για να ξεκινήσει συνομιλίες με τους εκπροσώπους του διεθνή ποδοσφαιριστή, που έχει ήδη φορέσει 27 φορές τη φανέλα της «σελεσάο» και μετρά περισσότερα από 50 γκολ με τη Σάντος.

Ο ίδιος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό «Bandeirantes» ότι «είμαι χαρούμενος στη Σάντος, με την οικογένεια, τον γιο, τους φίλους μου, οπότε ακόμη δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Σάντος. Προς το παρόν, πάντως, δεν βλέπω τον εαυτό μου να παίζει για οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Ως επικρατέστερο σενάριο θεωρείται η μεταγραφή του να πραγματοποιηθεί στο τέλος της περιόδου, αν και ο ίδιος εμφανίζεται ανένδοτος ότι προτεραιότητά του είναι η εθνική Βραζιλίας και το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που θα διοργανώσει, επιδιώκοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο της.