Αθλητικά
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012 23:43

Ευρωλίγκα: «Επεσε» στην Ιταλία η Μακάμπι, «διπλό» στην Τουρκία για Χίμκι

Οι ήττες του Ολυμπιακού και της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Βιτόρια και τη Σιένα, αντίστοιχα, ήταν τα πιο «ηχηρά» αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής στη β΄ φάση της Ευρωλίγκας.

Οι Ισραηλινοί την «πάτησαν» στην Ιταλία απέναντι σε μια σκληροτράχηλη Σιένα, κάνοντας μια ήττα που πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη. Αντίθετα, η Χίμκι ξεκίνησε με πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Μπεσίκτας, ενώ ο όμιλος των «ερυθρόλευκων» θα ολοκληρωθεί με την αυριανή αναμέτρηση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ούλκερ.

Στο γκρουπ του Παναθηναϊκού, που θα υποδεχθεί αύριο τη Ζαλγκίρις, η Μάλαγα «ίδρωσε» για να νικήσει στην Ισπανία την Μπάμπεργκ, ενώ αντίθετα η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα στο Βερολίνο απέναντι στην Άλμπα. Τα αποτελέσματα:

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Ουνικάχα Μάλαγα-Μπάμπεργκ 85-82, Άλμπα Βερολίνου-Ρεάλ Μαδρίτης 63-77, Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας (28/12), ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές (28/12)

6ος ΟΜΙΛΟΣ: Κάχα Λαμποράλ-Ολυμπιακός 82-74, Μπεσίκτας-Χίμκι 75-80, Σιένα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 79-69, Μπαρτσελόνα-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (28/12)