Πολιτική
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2002 09:00

Επισκόπηση αθηναϊκού Τύπου

Τα σχετικά με την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», το Κυπριακό, η κακοκαιρία που έπληξε πολλές περιοχές της Ελλάδας και το θέμα των μετεξεταστέων, είναι απο τα βασικά θέματα της ειδησεογραφίας του σημερινού αθηναϊκού Τύπου. Αναλυτικά, οι πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων κατ'αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Μήτσης) : «Πάρτε σπίτι με χαμηλό επιτόκιο. Ελκυστικά πακέτα που θα στεγάσουν τα όνειρά σας».

* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (Ρίζος) : «Συμβόλαια θανάτου. «Ενοικιάστηκαν» οι πιστολάδες της «17Ν».

* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ : «Φόρεσαν κουκούλες έβγαλαν τις μάσκες. Σε νευρική κρίση ο «κύκλος του Παρισιού».

* ΑΥΡΙΑΝΗ : «50 νέες συλλήψεις. Παραδίνονται άνευ όρων και οι δύο καθηγητές».

* Η ΒΡΑΔΥΝΗ : «Ετσι θα χτίσουν οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί. Για ποιές περιοχές είναι έτοιμος ο χωροταξικός σχεδιασμός».

* ΕΘΝΟΣ : «Σούπερ μάρκετ» με 400 υπηρεσίες και πιστοποιητικά. ΚΕΠ : Σε ποιούς δήμους θα αρχίσουν να λειτουργούν απο Σεπτέμβρη».

* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ : «Η «17 Νοέμβρη» «τα έπαιρνε» από Ελληνες επιχειρηματίες. Επαληθεύεται, πλήρως, ο Γρηγ. Μιχαλόπουλος».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ : «Σχέσεις με μυστικές υπηρεσίες και τη διεθνή τρομοκρατία. Καθοριστικός σύνδεσμος της «17Ν» ο 52χρονος καθηγητής («Σ») που ανακρίνεται απο τους Αγγλους».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : «Χαριστική βολή στη 17Ν από Σάββα και «Νικήτα Α». Τρομοκρατία : Αλλαξε στάση και θα μιλήσει στον εισαγγελέα ο Ν. Παπαναστασίου».

* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : «Λουκά, φύγε»... φώναξε στον Κουφοντίνα μετά τον τραυματισμό του απο τη βόμβα στον Πειραιά. Συγκλονιστικά σημεία απο την ομολογία του Σάββα».

* ΕΣΤΙΑ : «Κυβέρνησις σε διακοπές. Κατηργήθη και το «μπρήφινγκ».

* Espresso : «Το θρίλερ της φυγής του Κουφοντίνα στην Τουρκία. Συγκλονιστική μαρτυρία : «Στις 2 Ιουλίου ήθελε να περάσει τον Εβρο με τη βοήθεια των δουλέμπορων».

* ΤΑ ΝΕΑ : «Αποκάλυψε όλους τους εκτελεστές. Εκλεισε τα κενά για 17Ν ο Σάββας».

* Traffic news : «Οχι του Ρέμου σε γυμνή φωτογράφηση. Τον πολιορκούσε γνωστό περιοδικό».

* Η ΧΩΡΑ : «Λευκά κελιά. Δίπλα-δίπλα με τους Απριλιανούς Ξηροί, Σερίφηδες και οι άλλοι, για δημιουργία εντυπώσεων. Είχαν αρχίσει προετοιμασίες πριν σκάσει η βόμβα στα χέρια του Ξηρού».