Πολιτική
Κυριακή, 02 Ιανουαρίου 2011 19:00

ΝΔ: Αποτυχημένη η μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατασκευή φράχτη στον Έβρο, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εξαγγελία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην κατασκευή φράχτη στον Έβρο, προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1916325 .

«Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει αποτύχει πλήρως στη μεταναστευτική πολιτική της, με δυσμενέστατες συνέπειες για την Ελληνική Κοινωνία. Τώρα προσπαθεί, με μεμονωμένα μέτρα, να διορθώσει τα αδιόρθωτα», σχολίασε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Παναγιωτόπουλος.

«Με ημίμετρα και μπαλώματα του τύπου “κατασκευή ειδικού φράκτη στον Έβρο”, τα μεγάλα προβλήματα δεν λύνονται», τόνισε εν σχυνεχεία, καλώντας παράλληλα την κυβέρνηση να αλλάξει συνολικά την πολιτική της γύρω από το ζήτημα.

«Η Νέα Δημοκρατία», πρόσθεσε, «έχει ήδη δείξει το δρόμο, διατυπώνοντας μία πλήρη πρόταση μεταναστευτικής πολιτικής, άμεσα εφαρμόσιμη και αποτελεσματική».