Πολιτική
Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011 15:57

Ρίχνει τους τόνους για τον Θ. Πάγκαλο ο Γ. Πεταλωτής

Να ρίξει τους τόνους σχετικά με το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Θ. Πάγκαλου επιχείρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του, με τις οποίες έπαιρνε αποστάσεις από τις απόψεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τους δημοσίους υπαλλήλους.

Να ρίξει τους τόνους σχετικά με το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Θ. Πάγκαλου επιχείρησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του, με τις οποίες έπαιρνε αποστάσεις από τις απόψεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης για τους δημοσίους υπαλλήλους.

«Ξέρω πολύ καλά τι είπα και τι λέω αυτές τις ημέρες. Ο κ. Πάγκαλος έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά, εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλη βαρύτητα και αυτό εξακολουθεί να κάνει», τόνισε ο Γ. Πεταλωτής, επισημαίνοντας ότι θα ήταν καλό «να ασχολούμαστε με τα μεγάλα και πολύ δύσκολα προβλήματα της χώρας».

Ο κ. Πάγκαλος, πρόσθεσε έχει «θεσμικό» ρόλο ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και «ασχολείται με σημαντικότατο έργο το οποίο και δημοσιοποιεί». «Η κυβέρνηση ασχολείται με θέματα ουσίας, γιατί αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών και το μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει, εδώ και πολύ μεγάλο διάστημα. Ολα τα άλλα είναι εκ του περισσού και δεν ασχολούμαστε με ψιθύρους», ξεκαθάρισε.

Ερωτηθείς εξάλλου σχετικά με δημοσιεύματα περί επίσκεψης του κ. Θ. Πάγκαλου στο Κατάρ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα υπάρξει ενημέρωση επί του θέματος.

«Οι ψίθυροι ούτε με αφορούν προσωπικά και ούτε αφορούν την κυβέρνηση», ανέφερε απαντώντας σε σχόλιο δημοσιογράφου, σύμφωνα με το οποίο, κάποιοι εντός της κυβέρνησης χαρακτήριζαν άκομψες τις χτεσινές δηλώσεις του απέναντι στον αντιπρόεδρο, την ώρα που βρισκόταν σε σημαντικό ταξίδι.

«Ούτε μαζεύω, ούτε απλώνω τίποτα», σχολίασε τέλος, απορρίπτοντας τα περί αναδίπλωσής του στο θέμα.

ΛΑΟΣ: Ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποιείται ως κρας τεστ

Την εκτίμηση ότι «ο κ. Πάγκαλος χρησιμοποιείται από το Μαξίμου για crash test» εξέφρασε σήμερα ο ΛΑΟΣ σχολιάζοντας το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Οπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης αν αυτά που πει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης περάσουν, «τότε όλοι κομπορρημονούν».

«Oταν κάτι δεν "περπατήσει", τότε τον "αδειάζουν". Το θέμα θα ‘χει ενδιαφέρον όταν ο κ. Πάγκαλος αποφασίσει να τους αδειάσει», κατέληξε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ