Αθλητικά
Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 19:29

Σούπερ Λίγκα: Εργοτέλης-Αρης 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Αρης στο Παγκρήτιο και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τα playoff. Πιο καθαρές φάσεις οι Θεσσαλονικείς, εννιά κίτρινες στον αγώνα.

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εργοτέλης και Αρης στο Παγκρήτιο και δεν κατάφεραν να πλησιάσουν τα playoff. Πιο καθαρές φάσεις οι Θεσσαλονικείς, εννιά κίτρινες στον αγώνα.

Πολύ καλύτερα μπήκε στο ματς ο Αρης και μετά το ακυρωθέν γκολ του Τόχα στο 4' απείλησε στο 9' με τον Χαβίτο, ο οποίος νικήθηκε από τον Δασκαλάκη. Ο Εργοτέλης δέκα λεπτά αργότερα έχασε την καλύτερη ευκαιρία του στο ματς με τον Βερπακόφσκις, ο οποίος ήταν ακατάδεκτος στο δώρο που του προσέφερε ο Κουλουχέρης. Ο Ελληνας στόπερ έκανε τραγικό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Λετονό να σκοράρει, όμως ο Σηφάκης με τρομερά reflex έδιωξε σε κόρνερ. Πολύ καλό ήταν ο Τόχα, ο οποίος σε ρόλο εσωτερικού χαφ έκανε παιχνίδι playmaker με κοντινές και μακρινές μεταβιβάσεις. Στο 39' ο Πορτίγια θα μπορούσε να γίνει ήρωας, όμως εξ επαφής έστειλε τη μπάλα απίστευτα ψηλά

Στην επανάληψη, ο Χαβίτο έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία και πήρε το τίτλο του αδύναμου κρίκου στο 63' όταν μετά από σερβίρισμα του Τόχα έστειλε τη μπάλα άουτ σε τετ α τετ με τον Δασκαλάκη. Οσο το ματς κυλούσε, ο Εργοτέλης ανέβαινε, όμως εκτός από τη φάση με τον Βερπακόφσκις στο πρώτο μέρος δεν έκανε ποτέ τη μεγάλη φάση, ενώ από πλευράς Αρη, ο Μιχαλήτσος που βρέθηκε στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Κούπερ, έκανε την πρώτη του αλλαγή στο 91'.

Oι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Βίσιο, Ρομάνο, Ζούνιορ, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε (67' Μπέτο), Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ (90'+1 Ορφανός), Βερπακόβσκις (67' Λεάλ)

Αρης (Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Κουλουχέρης, Τόχα, Νέτο, Φατί, Μίτσελ, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Τσέζαρεκ, Πορτίγια (90'+1 Τσεζνάουσκις)

Πηγή: www.gazzetta.gr