Πολιτική
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν στα ορεινά να σημειωθούν λίγες βροχές η καταιγίδες μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στο Ιόνιο και τα βόρεια ηπειρωτικά από 20 έως 37 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 21 έως 39 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται αίθριος καιρός και μόνο στα βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν λίγες πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν απο δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 26 έως 39 βαθμούς Κελσίου, αλλά

στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος καιρός προβλέπεται στη Θεσσαλονίκη, με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές μόνο ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία αύριο θα κυμανθεί από 24 έως 37 βαθμούς Κελσίου.