Πολιτική
Δευτέρα, 07 Φεβρουαρίου 2011 15:37

ΣΥΡΙΖΑ: Παραμύθια τα περί μη μείωσης των μισθών

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση, η τρόικα και ο ΣΕΒ «προωθούν νέες αντεργατικές και αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις για την "κινεζοποίηση" των μισθών, τη γενικευμένη εφαρμογή ατομικών συμβάσεων εργασίας, την εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και την αύξηση των γενικών ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη», εξέφρασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Στρατούλης.

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση, η τρόικα και ο ΣΕΒ «προωθούν νέες αντεργατικές και αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις για την "κινεζοποίηση" των μισθών, τη γενικευμένη εφαρμογή ατομικών συμβάσεων εργασίας, την εξαέρωση των επικουρικών συντάξεων και την αύξηση των γενικών ορίων συνταξιοδότησης στα 67 έτη», εξέφρασε εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Δ. Στρατούλης, με αφορμή τη συνάντηση της υπουργού Εργασίας με την τρόικα.

«Οι διαβεβαιώσεις της υπουργού Εργασίας και του αναπληρωτή υπουργού, ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα και δεν θα αυξηθούν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μοιάζουν με παραμύθια που δεν πιστεύουν πλέον ούτε τα μικρά παιδιά, αφού η κυβέρνηση ενέκρινε την γερμανογαλλική πρόταση για το "σύμφωνο ανταγωνιστικότητας" που περιλαμβάνει με σαφήνεια αυτά τα κατεδαφιστικά μέτρα», συμπλήρωσε.