Πολιτική
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 05:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ και τη νύχτα κυρίως στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Γενικά αίθριο καιρό με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ και τη νύχτα κυρίως στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ και τη νύχτα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 2 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωϊνές ώρες στην Κρήτη. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 5 Μποφόρ και το πρωΐ τοπικά 6 Μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωΐ τοπικά 6 Μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 3 μ 5 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις στα δυτικά, τα νότια και το Ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Τοπικά περιορισμένες ορατότητες τη νύχτα και το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 τοπικά στα πελάγη 5 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)