Πολιτική
Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011 12:31

Απεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Κοσμόπουλος

Πέθανε αργά το απόγευμα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Καυτανζόγλειο στάδιο.

Πέθανε αργά το απόγευμα του Σαββάτου από ανακοπή καρδιάς ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης στο Καυτανζόγλειο στάδιο, για την ονομασία του προπονητηρίου αλμάτων και δρόμου σε «Νίκος Ζαχαριάδης».

Παρά το γεγονός ότι ήταν παρόντες στην εκδήλωση τρεις γιατροί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν κατέστη δυνατό να διασωθεί.

Φτωχότερη είναι από το απόγευμα του Σαββάτου η Θεσσαλονίκη, μετά την απώλεια του Ντίνου Κοσμόπουλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή νομού Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

«Γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός, με σπάνιο ήθος, ο Ντίνος Κοσμόπουλος υπηρέτησε την πόλη του επιδεικνύοντας διαρκή διάθεση για προσφορά» επισημαίνει.

Η Διοικούσα Επιτροπή εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια και συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

« Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και όλη η Ελλάδα έχασε ένα μεγάλο Έλληνα. Ο Κ. Κοσμόπουλος θα μείνει στη μνήμη μας για το ήθος του, για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και για τη φιλοπατρία του», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ