Πολιτική
Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 18:24

Γ. Παπανδρέου: Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών επιχείρησε να βάλει ο Πρωθυπουργός. «Το έχω ξεκαθαρίσει "30 φορές". Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε δυόμισι χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας» υπογράμμισε, μιλώντας σε συνεργάτες του.

Τέλος στα σενάρια πρόωρων εκλογών επιχείρησε να βάλει ο Πρωθυπουργός. «Το έχω ξεκαθαρίσει "30 φορές". Θα ολοκληρώσουμε την τετραετία. Έχουμε δυόμισι χρόνια ακόμη να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας» υπογράμμισε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας σε συνεργάτες του, κατά τη διάρκεια της πολύωρης σύσκεψης που προήδρευσε στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους.

Το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών απέρριψε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, τονίζοντας ότι μέλημα της κυβέρνησης είναι να συντονίζει και να εντατικοποιεί τις ενέργειές της, ώστε να ξεφύγουμε από τις πολύ μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε.

Ο κ. Πεταλωτής επιτέθηκε για άλλη μία φορά στη ΝΔ, υποστήριζοντας ότι το σενάριο περί εκλογών το κυκλοφορεί εκείνη για να περιχαρακώσει τα στελέχη της, τους βουλευτές της και τον κόσμο της, «γιατί ελλείψει οποιασδήποτε στοιχειώδους πολιτικής πρότασης θα πρέπει να εφεύρει κάποιο λόγο».