Πολιτική
Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές νεφώσεις στη Βόρεια Ελλάδα, με πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοανατολικά, προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα νότια πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Ελλάδα από 21 έως 32 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι παροδικά αυξημένες και είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.