Αθλητικά
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011 15:31

Υποχρεωτική άδεια ενός μηνός σε Μπουρούση από Ίβκοβιτς

Ο Μπουρούσης έλαβε άδεια ενός μήνα από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και τίθεται νοκ άουτ από τα κρίσιμα ματς στο TOP-16 και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπουρούσης έλαβε άδεια ενός μήνα από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και τίθεται νοκ άουτ από τα κρίσιμα ματς στο TOP-16 και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, στην πιο κρίσιμη ίσως καμπή της σεζόν, ο «Ντούντα» βάζει πάνω από όλα την ορθή λειτουργία της ομάδας και θέτει νοκ άουτ από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τον διεθνή σέντερ.

Ο Μπουρούσης θα λάβει άδεια ενός μήνα και θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια για το TOP-16 με Φενερμπαχτσέ και Ζαλγκίρις, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Αν ισχύσει ακριβώς το διάστημα της άδειάς του, θα επιστρέψει πριν από τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Κατά τη διάρκεια του προσεχούς μήνα ο Καρδιτσιώτης σέντερ θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού του στο δεξί χέρι, που τον ταλαιπωρεί από την προετοιμασία της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας.

Επίσης, θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει κάποια προβλήματα που εντοπίστηκαν στις πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, όπως και όλοι οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Μετά από απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς ο Γιάννης Μπουρούσης θα είναι σε άδεια για ένα μήνα. Ενδιάμεσα θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης χωρίς επαφές.

Παράλληλα, θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης του πρόσφατου τραυματισμού του στο δεξί του χέρι (εγκάρσιο ράγισμα στο μετακάρπιο του μικρού δαχτύλου του δεξιού του χεριού).

Επίσης, θα γίνει ρύθμιση όλων των μεταβολικών των δεικτών του, όπου έχει διαγνωστεί διατάραξη στις τελευταίες ιατρικές εξετάσεις της ομάδας».

Πηγή: www.gazzetta.gr