Πολιτική
Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011 12:12

Ν. Αλευράς: Οι εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα

Την εκτίμηση ότι οι πρόωρες εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αλευράς, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Την εκτίμηση ότι οι πρόωρες εκλογές δεν θα λύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ν. Αλευράς, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να έχει τα ίδια τραγικά οικονομικά και πριν τις εκλογές και μετά τις εκλογές και την ανάγκη για ένα σκληρό πρόγραμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ κάλεσε τον πολιτικό κόσμο να μην καλλιεργεί αυταπάτες στους πολίτες.

Επισήμανε επίσης ότι χρειάζεται σκληρή προσπάθεια για να φέρουμε τα οικονομικά μας «στην ίσια γραμμή», αλλά, όπως είπε, η προσπάθεια αυτή είναι η ίδια που γίνεται σε όλον τον κόσμο και σε όλες τις χώρες με τα ίδια προβλήματα.

Αναφερόμενος στο θέμα της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, ο κ. Αλευράς σημείωσε ότι δεν θα ήταν κακό να δοθούν σε ιδιώτες ορισμένα από τα ακίνητα που έχει το Δημόσιο και να γίνουν για παράδειγμα τουριστικές επενδύσεις, και να υπάρξει, όπως είπε, «αυτή η ανάπτυξη που όλοι λέμε ότι θέλουμε, αλλά κανένας δεν εξειδικεύει πώς θα γίνει».

Ερωτηθείς σχετικά με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και τα όσα επακολούθησαν, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για «θλιβερή εικόνα», η οποία δείχνει ότι αυτό που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ούτε παρόν ούτε μέλλον.