Κόσμος
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 09:02

Νέα Ζηλανδία: Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες

Σβήνουν ώρα με την ώρα οι ελπίδες για την ανεύρεση άλλων επιζώντων στα ερείπια του φονικού σεισμού στην πόλη Κραϊστσέρτς της Νέας Ζηλανδίας. Mέχρι σήμερα έχουν ανασυρθεί 113 πτώματα ωστόσο οι αρχές φοβούνται ότι ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού θα υπερβεί τους 200.

Σβήνουν ώρα με την ώρα οι ελπίδες για την ανεύρεση άλλων επιζώντων στα ερείπια του φονικού σεισμού στην πόλη Κραϊστσέρτς της Νέας Ζηλανδίας.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, μέχρι σήμερα έχουν ανασυρθεί 113 πτώματα τα οποία αναγνωρίστηκαν, ωστόσο οι αρχές φοβούνται ότι ο αριθμός των θυμάτων του σεισμού θα υπερβεί τους 200, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στα χαλάσματα. Μάλιστα εκφράζονται φόβοι ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν βρει το θάνατο σε κτίριο τηλεοπτικού σταθμού, που κατέρρευσε. Ο τελευταίος άνρθωπος που ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, ήταν το απόγευμα της Πέμπτης.

«Ελπίζουμε ακόμα ότι ίσως υπάρξουν και άλλοι διασωθέντες, αλλά αυτό γίνεται συνεχώς και πιο απίθανο να συμβεί», δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Αμυνας της Νέας Ζηλανδίας, Τζον Κάρτερ.