Πολιτική
Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011 11:54

Β. Εξαρχος: Να ξεκαθαρίσει τη θέση της η αντιπολίτευση

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο υπουργικό συμβούλιο για τη στάση που θα κρατήσει η χώρα εν όψει της Συνόδου Κορυφής επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm, o Βασίλης Εξαρχος.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο υπουργικό συμβούλιο για τη στάση που θα κρατήσει η χώρα εν όψει της Συνόδου Κορυφής επεσήμανε μιλώντας στον Real Fm, o Βασίλης Εξαρχος. Ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η κυβέρνηση θέλει καθαρές αποφάσεις και συνολική λύση.

Αναφορικά με τις επαφές του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Εξαρχος τόνισε πως στο μεγάλο ζήτημα της συνεννόησης των κομμάτων, δεν μπορεί κανείς να βάζει χρονικούς περιορισμούς. Ο ίδιος επεσήμανε ότι πρέπει η αντιπολίτευση να ξεκαθαρίσει αν στηρίζει τους χειρισμούς της κυβέρνησης και να ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί και τα αποτελέσματα που υπάρχουν.

Κληθείς να σχολιάσει τις αρρυθμίες που παρατηρούνται στο εσωτερικό της κυβέρνησης, ξεκαθάρισε ότι όλοι οι πολιτικοί πρέπει να δίνουν δείγματα γραφής της συναίσθησης που έχουν τι περνάει η χώρα και της ευθύνης τους, «χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα ήσσονος σημασίας».

Τέλος συμπλήρωσε ότι η κυβέρνηση κάνει μία υπερπροσπάθεια, κινείται σε γοργούς ρυθμούς και χρειάζεται περισσότερη επιμονή στη συλλογικότητα και περισσότερη συνεργασία, όχι μόνο στο εσωτερικό της κυβέρνηση, αλλά και συνολικά στο πολιτικό σύστημα .