Πολιτική
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αστατο καιρό προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), κατά περιόδους νεφελώδη, με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς έως μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και από το βράδυ στο Αιγαίο τοπικά πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα από 19 έως 31 βαθμούς και στα νησιά από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Τρίτη, στην ηπειρωτική Ελλάδα και το Βόρειο Αιγαίο προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές στο Ιόνιο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πρόσκαιρη βροχή

ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με παροδική βροχή ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.