Αθλητικά
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2011 10:32

Ολυμπιακός: Είδε Σάντσες και Πενετό ο Νινιάδης

Ο σκάουτερ του Ολυμιακού Ανδρέας Νινιάδης βρέθηκε στις εξέδρες του «Ζοφρουά Γκισάρ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Βαλενσιέν, έχοντας τα μάτια του στραμμένα κυρίως στον Σάντσες αλλά και στον Πενετό.

Ο Ανδρέας Νινιάδης βρέθηκε στις εξέδρες του «Ζοφρουά Γκισάρ» και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Βαλενσιέν, έχοντας τα μάτια του στραμμένα κυρίως στον Σάντσες αλλά και στον Πενετό.

Σύμφωνα με τη Sportday, ο Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησε χθες το παιχνίδι της Σεντ Ετιέν εναντίον της Βαλενσιέν έχοντας τα μάτια του στραμμένα σε δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος για τους Κάρλος Σάντσες και Νικολά Πενετό, οι οποίοι ανήκουν στη Βαλενσιέν και βρίσκονται στη λίστα των Ερυθρολεύκων.

Ο Κολομβιανός ήταν ακόμη μία φορά από τους κορυφαίους της Βαλενσιέν, με τα γαλλικά Μέσα να γράφουν: «Ο πύργος ελέγχου στον χώρο του κέντρου. Ανέκτησε πολλές μπάλες, έκοβε ό,τι βρισκόταν στον χώρο του και οργάνωνε το παιχνίδι πολύ καλά. Ουσιαστικά έκανε τα πάντα ο Σάντσες».

Ο Πενετό από την άλλη δεν είχε πολλές φάσεις, ωστόσο σύμφωνα με τους Γάλλους ενέπνεε σιγουριά στους αμυντικούς του.

Πηγή: www.gazzetta.gr