Πολιτική
Τρίτη, 05 Απριλίου 2011 05:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι, στα κεντρικά – κυρίως στα ορεινά – και βορείους ανέμους τοπικά 7 Μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι, στα κεντρικά – κυρίως στα ορεινά – και βορείους ανέμους τοπικά 7 Μποφόρ στο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα, Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στη Δυτική Μακεδονία και από το βράδυ και στην υπόλοιπη Μακεδονία. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στην Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά, το Βόρειο Ιόνιο και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από το βράδυ τοπικές βροχές και στις υπόλοιπες περιοχές. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά αίθριος καιρός και βαθμιαία στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά αίθριος καιρός και από το μεσημέρι τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 6 και πρόσκαιρα 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός και από το απόγευμα τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από τη νύχτα βορειοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, προβλέπει για αύριο, Τετάρτη, η ΕΜΥ. Βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το βράδυ στην Κρήτη τοπικές βροχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)