Πολιτική
Τετάρτη, 06 Απριλίου 2011 08:36

Στις 10.00 νέα συγκέντρωση συμβασιούχων στην πλατεία Κοτζιά

Νέα 24ωρη παναττική απεργία όλων των συμβασιούχων στο Νομό Αττικής για σήμερα Τετάρτη αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Συγκέντρωση στις 10.00 έξω από το Δημαρχείο της Αθήνας, στην πλατεία Κοτζιά.

Νέα 24ωρη παναττική απεργία όλων των συμβασιούχων στο Νομό Αττικής για σήμερα Τετάρτη αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α., σε απάντηση, όπως αναφέρει, στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης, αλλά και της «απρόκλητης επίθεσης» των δυνάμεων καταστολής στους απεργούς και συμβασιούχους στο Κολωνάκι.

Στις 10.00 το πρωί έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Αθήνας (Αθηνάς 63 - πλατεία Κοτζιά).

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδιαλλαξία της, και να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα των συμβασιούχων, σε αντίθετη περίπτωση θα αντιμετωπίσει τη συνολική αντίδραση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο, ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμία υποχώρηση στο θέμα των συμβασιούχων στους δήμους.