Πολιτική
Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αρχικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Νοτιο-Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 17 έως 29 βαθμούς, στα δυτικά από 18 έως 32 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε ολη τη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή ανοδο.

Σήμερα στην Αττική προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί παροδική βροχή ή καταιγίδα τις απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.