Αθλητικά
Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 09:16

Γιοβάνοβιτς: «Μακάρι του χρόνου να παίζω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του ο άσος της Λίβερπουλ, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, σημειώνοντας πως ήδη έχει μιλήσει με τον Μάρκο Πάντελιτς. Απαντάει ο Βαλβέρδε - Πρώτη εναλλακτική επιλογή ο Κούπερ.

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν εξέφρασε με δηλώσεις του ο άσος της Λίβερπουλ, Μίλαν Γιοβάνοβιτς, σημειώνοντας πως ήδη έχει μιλήσει με τον Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού και απότελεί μια εξαιρετική περίπτωση για τους Πειραιώτες, καθώς αγωνίζεται σε όλες σχεδόν τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Σε επικοινωνία του με τον «Πρωταθλητή» ο Σέρβος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, τονίζοντας:

«Έχω συμβόλαιο με την Λίβερπουλ και δεν μπορώ να πω τίποτα για το αν υπάρχουν επαφές ή όχι. Αυτό το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Πάντα στο μυαλό μου είναι αυτή ομάδα. Μίλησα και με τον Μάρκο Πάντελιτς πρόσφατα και μου επιβεβαίωσε όλα όσα γνώριζα για τον σύλλογο. Ο Πάντελιτς μού είπε ότι όλα είναι τέλεια και πως ο Ολυμπιακός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κανένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ. Μου μετέφερε για το δέσιμο που έχει με τους οπαδούς και πως υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τον πρόεδρο. Μακάρι του χρόνου να παίζω στον Ολυμπιακό. Για την ώρα αυτό που θέλω είναι να παίζω γιατί μου λείπει πολύ η δράση. Στο ματς με την ΕΘνική μου φάνηκε νομίζω ότι δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο».

Απαντάει ο Βαλβέρδε - Πρώτη εναλλακτική επιλογή ο Κούπερ

Εν τω μεταξύ στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για το θέμα της παραμονής του Ερνέστο Βαλβέρδε αφού μόλις ο Βάσκος επιστρέψει από την πατρίδα του θα απαντήσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το μέλλον του.

Σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε απαντήσει αρνητικά, πρώτη επιλογή παραμένει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν έρθει σε συμφωνία.

Από την πλευρά του ο Αργεντινός τεχνικός έχει ενημερώσει τους «ερυθρόλευκους» πως ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη του επιλογή και θα περιμένει την τελική απόφαση. Μάλιστα, ο πρώην προπονητής του Αρη είναι ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά και έχει άποψη για όλα τα τρέχοντα θέματα.

πηγή gazzetta.gr