Πολιτική
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011 23:47

Βολές Γ. Παναγιωτακόπουλου κατά ΥΠΟΙΚ

Έντονη κριτική στον Υπουργό Οικονομικών άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Παναγιωτακόπουλος, υποστηρίζοντας πως ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται σαν να έχει το αλάθητο του Πάπα και ότι αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν λογιστική μονάδα.

Έντονη κριτική στον Υπουργό Οικονομικών άσκησε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, υποστηρίζοντας πως ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται σαν να έχει το αλάθητο του Πάπα και ότι αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν λογιστική μονάδα.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού ο κ. Παναγιωτακόπουλος ανέφερε πως δεν πείστηκε από όσα είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου στη χθεσινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου.

Σημείωσε επίσης ότι δεν δέχεται το ξεπούλημα της ενέργειας και υπενθύμισε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό, αναφορά του Ανδρέα Παπανδρέου ότι σε κάθε περίπτωση, οι στρατηγικοί τομείς ενέργειας και τηλεπικοινωνιών παραμένουν κρατική περιουσία.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος ζήτησε επίσης από τον [ρωθυπουργό να προχωρήσει σε ανασχηματισμό, να πραγματοποιήσει νέο ξεκίνημα με νέα ομάδα που έχει συνολική και πλατιά επαφή με την κοινωνία και τέλος να φέρει συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα και όχι γενικόλογες αναφορές για την ανάπτυξη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ