Πολιτική
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2002 07:29

Διευκρινίσεις Τόμας Μίλερ για την τρομοκρατία

Στη φαντασία τρίτων, απέδωσε ο Αμερικανός πρεσβευτής Τόμας Μίλερ, τις συστάσεις που φέρεται να του έκανε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να είναι προσεκτικότερος στις δηλώσεις του για την τρομοκρατία.

Ο κ. Μίλερ είπε ότι η εξάρθρωση της «17 Νοέμβρη», είναι υπόθεση ελληνική και υπενθύμισε την πρόσφατη επιστολή του Αμερικανού προέδρου με συγχαρητήρια προς τον πρωθυπουργό, η οποία αποδεικνύει - όπως είπε - ότι δεν υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ερωτηθείς για το θέμα, δήλωσε: «Ο κ. Μίλερ, είναι όπως όλοι οι ξένοι πρεσβευτές, φιλοξενούμενος στη χώρα μας και πιστεύω ότι μετά τις διευκρινίσεις που έδωσε στη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών, θα σέβεται τη χώρα και θα συνεργάζεται στο επίπεδο που είναι διαπιστευμένος, στο υπουργείο Εξωτερικών».

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, είπε ότι η «17 Νοέμβρη» δεν βρίσκεται στο σύνολό της στον Κορυδαλλό και ότι δηλώσεις που υποστηρίζουν το αντίθετο, υπονομεύουν το κλίμα διακομματικής συναίνεσης που υπάρχει για το θέμα.