Πολιτική
Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011 17:25

Χρ. Πρωτόπαπας: Για κανέναν δεν μπορεί να υπάρχει απεριόριστη ασυλία

Την εκτίμηση ότι φαινόμενα που έχουν να κάνουν με έλλειψη συλλογικότητας και πολιτικές που μπορεί να προωθούν το προφίλ αλλά δεν προωθούν την κεντρική προσπάθεια όλων μας δεν βοηθούν, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, τονίζοντας ότι «για κανέναν δεν μπορεί να υπάρχει απεριόριστη ασυλία».

Την εκτίμηση ότι φαινόμενα που έχουν να κάνουν με έλλειψη συλλογικότητας και πολιτικές που μπορεί να προωθούν το προφίλ αλλά δεν προωθούν την κεντρική προσπάθεια όλων μας δεν βοηθούν, έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Flash.

Ερωτηθείς αν αναφέρεται στη στάση της κυρίας Μπιρμπίλη για τα αυθαίρετα, απάντησε: «αναφέρομαι σε οποιαδήποτε τέτοια φαινόμενα και βεβαίως φαινόμενα που είδαν μέσα στη βδομάδα το φως της δημοσιότητας. Και από ΄κει και πέρα ο νοών νοείτω. Τέτοια φαινόμενα δεν χρειάζονται, δεν βοηθούν την κοινή προσπάθεια».

«Βλέπουμε τις αδυναμίες, έχουμε το θάρρος να αναγνωρίσουμε τις αδυναμίες, βλέπουμε και τις δυνατότητες - γιατί έχουμε κάνει κι ένα πολύ σημαντικό έργο - που έχουμε δημιουργήσει και προχωράμε δυναμικά μπροστά. Με όσους μπορούν να προχωρήσουν σε τελική ανάλυση, δεν μπορεί να τα έχεις με όλους καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι «για κανέναν δεν μπορεί να υπάρχει απεριόριστη ασυλία».