Αθλητικά
Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011 13:21

Συγχαρητήρια Ίβκοβιτς σε Παναθηναϊκό

Τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα δεν δίστασε να δώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου των δυο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ.

Τα συγχαρητήρια του στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα δεν δίστασε να δώσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς, στη συνέντευξη Τύπου των δυο φιναλίστ του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, που θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στο κλειστό του Ελληνικού (18:30, NET).

«Περιμένω ένα καλό και δυνατό παιχνίδι. Η διαφορά είναι στο ότι η ομάδα μου παίζει εναντίον στον πρωταθλητή Ευρώπης. Θέλω να πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για αυτό. Το ματς είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο εξέφρασε και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Είμαι χαρούμενος που έχω άλλη μια ευκαιρία να παίξω σε έναν τελικό απέναντι σε μια ομάδα που σεβόμαστε τοσο πολύ. Είναι δύσκολο που ερχόμαστε από το Final Four, ιδιαίτερα για τους παίκτες. Tην Κυριακή πρέπει να βρούμε τα κίνητρα και την ενέργεια για να κερδίσουμε. Πέρυσι ήταν 600 οπαδοί από την μια μεριά, φέτος είναι 900 και ίσως κάποια μέρα καταφέρουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ελπίζω μετά το τέλος του αγώνα να μιλάμε μόνο για μπάσκετ».

Από την πλευρά των παικτών, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης ευχήθηκε «να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς ακρότητες», ενώ ο Θοδωρής Παπαλουκάς, αφού αναγνώρισε την ευρωπαϊκή επιτυχία των «πρασίνων», τόνισε πως «οι δυο ομάδες αξίζουν να έχουν την καλύτερη αντιμετώπιση όλων».