Αθλητικά
Τρίτη, 17 Μαΐου 2011 13:40

Θέλει Μήτρογλου ο ΑΠΟΕΛ

Την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του εν όψει της νέας σεζόν, που θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου φαίνεται να εξετάζει πολύ σοβαρά ο ΑΠΟΕΛ.

Οι πρωταθλητές Κύπρου θέλουν να ενισχύσουν τη γραμμή κρούσης τους, εν όψει και της νέας σεζόν, που θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League, και ο επιθετικός του Ολυμπιακού μοιάζει ως η ιδανική λύση. αφού δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους», ενώ και ο χρόνος προσαρμογής του λογικά θα είναι πιο μικρός από κάθε άλλο φορ από το εξωτερικό.

Έτσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρωταθλητής, από τον ΑΠΟΕΛ έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση τους και ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους των Πειραιωτών και αναμένεται πολύ σύντομα να κάνουν το ίδιο και με τον 23χρονο άσο.

Παρόλα αυτά, εμπόδιο αποτελεί το γεγονός, πως ο Μήτρογλου θα προτιμούσε πολύ περισσότερο να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Bundesliga ή σε άλλο «προηγμένο» ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν και το Champions League αποτελεί πάντοτε μεγάλο κίνητρο.