Αθλητικά
Πέμπτη, 02 Ιουνίου 2011 13:35

Εθνική ομάδα: Συνεχίζεται η προετοιμασία για Μάλτα

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μάλτα στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2012. 4-3-3 με τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης δοκιμάζει ο Σάντος.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της Εθνικής για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μάλτα στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές σχημάτων στη διάρκεια των τελευταίων προπονήσεων και φαίνεται να καταλήγει σε ένα 4-3-3 με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης, αφού ο Κώστας Μήτρογλου, που επίσης διεκδικούσε τη θέση, δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Πολύ δουλειά γίνεται και στις στημένες φάσεις, εκεί όπου οι Φετφατζίδης και Νίνης έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά και στη μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση.

Εν τω μεταξύ, η σημερινή και η αυριανή προπόνηση είναι οι τελευταίες για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Ζήση Βρύζα στη θέση του βοηθού του Φερνάντο Σάντος, καθώς ο πρώην Έλληνας διεθνής θα αποχωρήσει για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκός. Ο Σάντος από την πλευρά του αναμένεται να έχει επαφές με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο να προσληφθεί κάποιο άλλο άτομο στο πλευρό του.