Πολιτική
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2002 12:54

Θα λειτουργήσουν φέτος τα δημόσια ΙΕΚ του ΟΑΕΔ

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού γνωστοποιεί ότι κατά το χειμερινό εξάμηνο του έτους 2002 θα λειτουργήσουν στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ, για απόφοιτους Λυκείων, ΤΕΕ, Γυμνασίων.

Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, θα δέχονται αιτήσεις για επιλογή υποψηφίων, από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου του 2002.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

* Εντυπη αίτηση.

* Επικυρωμένη φωτοτυπία τίτλου σπουδών.

* Επικυρωμένη φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.

* Επικυρωμένη καρτέλα ενσήμων για την επαγγελματική προϋπηρεσία στην ειδικότητα που επιλέγει.

* Πρωτότυπο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας (ΑΣΠΕ).

* Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ( αντίγραφο οικογενειακής μερίδας ) του δήμου ή κοινότητας από το οποίο να προκύπτει η ιδιότητα του ορφανού.

* Πιστοποιητικό γνώσης της αγγλικής γλώσσας για τις ειδικότητες που απαιτείται.

Από τα παραπάνω δικαιολογητικά τα τρία πρώτα είναι υποχρεωτικά.

Σημειώνεται, ότι, η διεύθυνση του ΙΕΚ, αντιπαραβάλλει τα φωτοαντίγραφα τα οποία επισυνάπτονται στην αίτηση κάθε υποψηφίου και επιστρέφει σε αυτόν τα πρωτότυπα. Επικυρώνονται χωρίς χαρτόσημο.

Η επιλογή γίνεται μηχανογραφικά με βάση τη βαθμολογία του τίτλου σπουδών την ηλικία, την τυχόν προϋπηρεσία και την ιδιότητα τέκνου πολύτεκνης οικογένειας ή ορφανού.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στις γραμματείες των ΙΕΚ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού : www.oaed.gr