Αθλητικά
Κυριακή, 05 Ιουνίου 2011 00:05

Σάντος: Όλα εξαρτώνται από εμάς

Από τα πόδια των Ελλήνων διεθνών και μόνο πιστεύει ο Φερνάντο Σάντος, πως περνάει η πρόκριση της Εθνικής για τα τελικά του Euro 2012.

Από τα πόδια των Ελλήνων διεθνών και μόνο πιστεύει ο Φερνάντο Σάντος, πως περνάει η πρόκριση της Εθνικής για τα τελικά του Euro 2012.

Ο Πορτογάλος προπονητής μπορεί να παραδέχθηκε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κόντρα στη Μάλτα δεν έδειξε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, όμως τόνισε πως στα δύσκολα οι παίκτες του έχουν το μέταλλο του νικητή.

Σχετικά με το γεγονός πως η απόδοση της Εθνικής έπεσε στην επανάληψη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε πως η κούραση απ' όλη τη σεζόν ήταν ο πλέον καθοριστικός παράγοντας. «Γι' αυτό είχα πει στους παίκτες μου να κρατούν τις θέσεις τους και να μη κάνουν άσκοπες κούρσες», σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια στάθηκε στα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος των προκριματικών.

«Η επόμενη δυάδα παιχνιδιών θα είναι πολύ σημαντική. Μας μένουν όμως τέσσερα παιχνίδια και όλα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια. Με τρεις νίκες και μια ισοπαλία νομίζω ότι μπορούμε να προκριθούμε». υποστήριξε.

«Πιστεύω πάρα πολύ ομάδα και στο μέταλλό της. Στα σημαντικά παιχνίδια η συγκέντρωση και της ανεβαίνει ένα επίπεδο παραπάνω».

Τέλος, ρωτήθηκε και για το μέλλον του συνεργάτη του στην Εθνική, Ζήση Βρύζα, ο οποίος φημολογείται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του ως τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει.

Από την πλευρά του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Μάλτας, Τζον Μπούντιγκεγκ, παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας.

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αλλά ήταν πια πολύ αργά αλλά και πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς απέναντι σε μία πολύ δυνατή ελληνική ομάδα, που εν τέλει πήρε μία δίκαιη νίκη».