Αθλητικά
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2011 11:03

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Γκαρίδο

Το αριστερό μπακ της Λάτσιο, Χαβιέ Γκαρίδο πρότεινε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο ο Ισπανός μάνατζερ, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Το αριστερό μπακ της Λάτσιο, Χαβιέ Γκαρίδο πρότεινε στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ως αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο ο Ισπανός μάνατζερ, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Ο Ολυμπιακός αναζητεί τον αντικαταστάτη του Ραούλ Μπράβο για την αριστερή πλευρά της άμυνας και στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε μια νέα πρόταση από τον γνωστό Ισπανό μάνατζερ, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Γαυρος», ο μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε πρότεινε στους ανθρώπους των Πειραιωτών τον 26χρονο άσο της Λάτσιο, Χαβιέ Γκαρίδο, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον ιταλικό σύλλογο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γκαρίδο ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς και για το λόγο αυτό κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις 10 αναμετρήσεις της Serie A.

Η Λάτσιο βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας προκειμένου να παραχωρήσει τον παίκτη ως δανεικό με οψιόν αγοράς και από την στιγμή που ο Ιμπάνιεθ πρότεινε το όνομά του στους ιθύνοντες των «Πειραιωτών», τότε δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό στην παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Ο 26χρονος αριστερός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπου αγωνίστηκε από το 2004 μέχρι το 2007 μετρώντας συνολικά 86 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Από εκεί μεταγράφηκε τον Αύγουστο του 2007 στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και με τη φανέλα των «Πολιτών» στην τριετή θητεία του στο Νησί, αγωνίστηκε σε 54 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρήκε δίχτυα 2 φορές.

Πηγή: www.gazzetta.gr