Κόσμος
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 06:06

Τρίπολη: Ξανά ΝΑΤΟικός στόχος η κατοικία του Μ. Καντάφι

Αλλεπάλληλες εκρήξεις κοντά στην κατοικία του Moυαμάρ Καντάφι σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, σε συνέχεια των νατοϊκών επιδρομών της Τρίτης στην Τρίπολη. «Εχουμε μόνο μία επιλογή. Θα παραμείνουμε στον τόπο μας ζωντανοί ή νεκροί», ανέφερε ο Λίβυος ηγέτης.

Αλλεπάλληλες εκρήξεις κοντά στην κατοικία του Λίβυου ηγέτη Moυαμάρ Καντάφι σημειώθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, σε συνέχεια των νατοϊκών επιδρομών της Τρίτης στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με το καθεστώς από συνολικά 60 επιθέσεις έχουν σκοτωθεί 31 άτομα, ωστόσο τα στοιχεία αυτά δεν επιβεβαιώνονται από ανεξάρτητη πηγή.

«Εχουμε μόνο μία επιλογή. Θα παραμείνουμε στον τόπο μας ζωντανοί ή νεκροί», ανέφερε ο Λίβυος ηγέτης σε ηχητικό μήνυμα το οποίο μετέδωσε χθες η κρατική τηλεόραση. Αργότερα στις τηλεοράσεις μεταδόθηκαν και εικόνες από συνάντηση που είχε ο Καντάφι με ηγέτες των φυλών.

Με μαύρα γυαλιά και παραδοσιακή φορεσιά συναντήθηκε με τους ηγέτες των φυλών σε ένα μικρό σκοτεινό δωμάτιο χωρίς παράθυρα και όπως επανειλημμένα τόνισε ο παρουσιαστής η συνάντηση έγινε χθες.

Ο Καντάφι είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά στην τηλεόραση στις 30 Μαίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο