Αθλητικά
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011 18:34

Ψάχνει αγοραστή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η οικογένεια Γιαννακόπουλου

Σε αναζήτηση αγοραστών για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται η οικογένεια Γιαννακόπουλου, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με εταιρεία διαμεσολάβησης για την ολοκλήρωση μεγάλων αγοροπωλησιών στο χώρο του αθλητισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Σε αναζήτηση αγοραστών για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται η οικογένεια Γιαννακόπουλου, γεγονός που επιβεβαιώνεται από επαφές που είχαν με εταιρεία διαμεσολάβησης για την ολοκλήρωση μεγάλων αγοροπωλησιών στο χώρο του αθλητισμού με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Για μια τηλεφωνική συνομιλία του ιδίου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, γιο του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Παύλου Γιαννακόπουλου, κάνει λόγο με δήλωσή του στο naftemporiki.gr o πρόεδρος της προαναφερθείσας εταιρείας, Σαλβατόρε Γκαλατιότο.

Παρόλα αυτά, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ειπώθηκε μεταξύ τους, επικαλούμενος επαγγελματικό απόρρητο, αν και ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκαν ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο στη Νέα Υόρκη, όπως γίνεται λόγος.

Και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε εκφράσει την επιθυμία της οικογένειάς του να αποσυρθεί από την «πράσινη» ΚΑΕ μετά από προσφορά δεκαετιών σε αυτή.

Το νέο στοιχείο που μπαίνει στην όλη υπόθεση είναι η εμπλοκή μιας από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των αγοροπωλησιών συλλόγων με τεράστια ποσοστά επιτυχιών. Μόνο ο κ. Γκαλατιότο έχει μεσολαβήσει σε πάνω από 70 συναλλαγές κορυφαίων επαγγελματικών ομάδων στις ΗΠΑ, ενώ πριν ιδρύσει ο ίδιος την GSP Capital είχε περάσει από κορυφαίες θέσεις στον τραπεζικό τομέα.

Ο κ. Γκαλατιότο θα μπορούσε να φέρει σε επαφή και να διαμεσολαβήσει μεταξύ Αμερικάνων επιχειρηματιών και της ιδιοκτήτριας οικογένειας του Παναθηναϊκού. Τα τελευταία χρόνια επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ έχουν μπει αρκετά δυναμικά στο χώρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού, κυρίως στο ποδόσφαιρο. Αν, λοιπόν, υπάρχει ενδιαφέρον εμπλοκής στο πεδίο μπάσκετ, τότε βάσει ονόματος και επιτυχιών ο Παναθηναϊκός θα αποτελούσε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ - [email protected]