Πολιτική
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες μικρής διάρκειας, προβλέπει για σήμερα στα βορειοανατολικά, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στην υπόλοιπη χώρα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 15 έως 29 βαθμούς και στα νησιά από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο, σε όλη τη χώρα, προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική σήμερα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.